Pages

Sunday, August 14, 2011

I Blogger Hebat nyah!

I ni kan blogger sejati, ada blog hebat ramai foollower gittew. Ops, typo. Follower yang i maksudkan. Blog i cute taw, serius cute. Ada semua widget yang mencutekan, i taw u all semua taw kan. Macam widget kelip - kelip, tukar - tukar pointer mouse tu, pasal lagu janganlah cerita, i tak letak mp3 ok, i letak video terus tepek kat tepi blog. Baru tenang hati pembaca - pembaca i dengar lagu slow ala - ala the beatles gitu. Kalau i tension - tension, lagu cradle pun i letak. Apa? Children of Bodom? pun boleh. I carik gak lagu Sarjan Hassan nak letak kat blog, tapi macam tak jumpa pula.


I ni HOT u taw...pakwe i tu habis hensem hokeyy! Ala - ala Justin Bieber gitu. Ops, itu bukan hensem, jambu namanya. hikhik~
I rasa i hepi bila hari - hari update pasal pakwe i dan suruh orang baca. Barulah best, MyLifeIsPublic kan? Semuanya diberitahu sehingga orang ramai pun boleh di mana tahi lalat pakwe i. Ala, I pernah bagitahu kan dulu masa entry INI dan INI dulu? Takkanlah u dah lupa. I sekeh - sekeh pale u nanti kang hokeyy....


I buat blog ni pun semata - mata kerana follower dan traffic demi kemajuan akaun nuffpang setiap masa. i nak kumpul duit buat kahwin gitu, Tu yang terpaksa cari follower riban - riban sambil melakukan beberapa trick dalam berbelog ni.


1) I main follow je orang dan paksa orang tu follow i. Kalau diorang tak follow, i hantar email je gambar bulu ketiak i untuk diorang tak selera makan 3 hari 3 malam. tak follow, i hantar email lagi, sampai lah diorang semua follow i.

2) I akan tepek muka i yang comel ni besar - besar sedikit dan dalam 10 gambar, pastilah ada 2,3 gambar yang daring sedikit, payung memana yang orang cakap asset tu. kualiti entry tu tahilah, mana ada orang nak baca panjang - panjang. Duit nuffpang masuk banyak tu juga panjang ke pendek.

3) I tulis entry sebulan 2 kali sudah memadai, tak perlu susah - susah. I join segala macam isi segmen ada dalam dunia ni berselang dengan gambar - gambar hot I tu. auww~ memang i ni layaklah kan feymes dengan blog ni.

4) I biasa ping dekat ruang - ruang laman sosial di ruangan komen. Ala, bukan susah pun, copy satu ayat dan paste pada setiap post yang wujud di group untuk blogger tu. Pastikan istiqamah je, mestilah pageview 40000 sehari.

5) Bila BW, bak kata blogger - blogger hebat, kenalah drop komen kan. Ala, bukan susah pun, copy satu ayat juga dan paste pada setiap blog yang i bukak tu. Tak perlu baca pun, diorang tulis pun bukan best. atau i yang memang malas.

" Best entry, lawatlah blog saya juga http://wwe.yujiezz.com "


6) Selalu menasihati dan membantu rakan - rakan menggunakan teknik INIIIIII


7) Nak lebih mantap? I biasa kalau cerita pasal kucing i pun, i letak tajuk entah apa - apa macam Si keldai merogol si Lembu ke, Lelaki punyai belalai terpanjang , seks hebat di malam hari ataupun dada besar bergoyang - goyang. Tajuk biarlah agak provokasi sedikit baru ada orang nak datang ye tak. I ni memang genius kan? hikhikhik.


Dah kering la idea i. ni jela yang i buat untuk jadi blogger berjaya.
Teknik pun dah habis. lawatlah blog i ni ya!



mengejar100000follower.blogspot.com

gambar hiasan. i lagi comel dari ni nyah!



41 comments:

sergeant keroro said...

thumbs up!!!

HAHAHA

troll habis :P

fatin syahirah :) said...

awww. kelasss lah you ni. femesss gituu. macam retis beriban follower.

ohh, duit nuffnang dua tiga kupang tu you nak buat kawen. you buat masuk public toliet je cukup i rasa. wakakaka

ptuihhh.

haikalblank said...

huissh...ni betul lah..i popular dengan cara ni. u jgn kutuk i keroro! auw~

HAHA

haikalblank said...

heyy!!! cakap baik cket hokeyyy! duit nuff2 i banyak hokeyy!! sebulan 2,3 ribu tahu,....

keh3

blog-tips-kurus said...

memang rasa nak hentak-hentak sambil habiskan pembacaan n3 ini. hoho! :)

haikalblank said...

hahaha jgn! sabar! kah3...:P

Amirah Suhana said...

hahaha memang betul lah kan :p hahaha

Amna.Qadeeja said...

auwww fofulornyew u hahahaktuihh !

duit nufnang i pn xsmpai sehinggit tp u dah beribu riban jeles mak nok muahaha ;D

Farah Awang said...

TROLLOLOLOLOL !

:D

adrinaqamarina said...

fuh menusuk yu~


banyaknyeee duit nuffnang yu, kongsi3 la dengan i sikit~ :P


lagi orang komen cantik, lagi nak letak gambar gambar daring, sabar je la -.-'


eh bukan yu tau~ orang lain.

Kucing Serius. said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

TERBAIKKKKKKK!!!!!

hana sudradjat said...

gambar bulu ketiak?what the fish?!

lagilah saya taknak follow. xP

AISHA INANI said...

muahahaha.
terbaik.

lagi, i kalo letak gamba kawan2 i kat belog, i kena letak nama artis like yuna ker, pamela anderson ker, fasha sandha ker, nanti baru kawan-kawan i rasa depaa cun pastu selalu la depa masuk blog i. lagi satu, orang pon senang nak jumpa blog i bila depa search kat google. bukan org je artis2 pon boleh kenal i. orang meleutup nyah, otak kena genius.


pffft!

A'an said...

Best entry, lawatlah blog ai juga~
Nanti ai foollow yu balik. Eh oops typo la.
hikhik ^^v

*Rasa nak lempangg. Aish. Haha.

Wanz Mejuez said...

awwww nyah.. u buat i tergoda u... u buat i jatuh hati sama u punya entri... nyahhhh ni www.mejuez.com i nya blog.. follow ya...

u faham kan? i nak follow ramai...

u jgn lupa tekan nuff nuff i jgk tau....

hehehe

Miss Dolce and Gabbana said...

ciss..you ni mcm tak biasa plk letak video besar gedabak kat blogkan.I tau la you dah femes.I malas nak blogwalking ni apa kes sbb tu follower tak sampai riban2.adaku kisah?

Syazwan Che Deraman said...

dulu aku sekalu jgak kejar follower..sekarang dah tak dah.
hehehe.

buat ape, follower rubu riban,
tapi entry tak ada yang nak baca.visitors kurang..

good one bro ;)

adysuR said...

Boleh gelakgulingguling nih. xD

Ni blog i, suke hati i la nak buat ape pon~

Rafidah Farhana said...

Aku tahu lah BLOG I SUKA HATI I.
Gila nyah kau ni, geli gelimat aku baca. Sebar banyak2, kasi semua nyah2 foolower sedar. Haha.

Rafidah Farhana said...

Eh, tertinggal sesuatu. Nak jugak header pusing-pusing! :P

Zulfikar Hazri said...

bestlah entry u nyah!!!

jangan lupa singgah blog i...

"bagaimana cata buat segmen dan masuk segmen sambil mengampu perasan nak jadi blogger hebat walaupun entry sampah"

di blog Ai tau :

http:// sayakiutnakmati.blogpotpot.com

nuerule areyin said...

betul2 :)

haikalblank said...

weyh, aku terlepas banyak komen ni..macam mana aku nak balas...malasnya. HAHAHA

Hakim said...

ini sangat celaka?Bila pulak aku ada awek cam ko?Amarah ni!Amarah!Huh!

Lagi satu?Yujiezz?Damn!Nasib bek pembaca blog kau ni bukan bawah umur..hahahaha.Sial gila!

haikalblank said...

hahaha bukan ke kim? haishh..i cun gitu...

yujiez? apa tu?

Hakim said...

haramjadahinnocent face!wat tak tahu pulak ko



JOM BACA ENTRY
Cara2 nak mekap cantik-cantik.
Pisang pakwe saya lapan jengkal (8 photos)

sayagedikgilababi.blospot.com

haikalblank said...

hahahahaha hakim, kau puasa tak ni weyh? kah3....

aku memang muka inosen okeyy! :P

cik najihah said...

gile sentap entry ni hahaha

haikalblank said...

haha huish..sabar, jgn sentap maknak....HAHA

fahmie firas said...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

haikalblank said...

hehe ok. ok. ok. i tak sombong okey nyah~

HAHA

Lilynn Sazlin said...

yang pasti i xde nuffnang nyahhh ~ agagaga

haikalblank said...

hahaha wah! samalah kita! :D

keh keh

fairuz said...

sila klik nuffnang saya!! kbai

haikalblank said...

boleh ENCIK fairuz! tak kesa! hehehe

.diannorhayati. said...

hahahahaha. ni entry plg best wehhh. hahahaha.nk signnnn???????????

haikalblank said...

haha boleh2...nak sign kat mana dik oii? nyah sign kat buku lali pun boleh....haha

Alip Apai said...

adoi..

nombor 7 kena batang hidung aku!!

haikalblank said...

hahaha itu dah jadi macam fitrah psikologi blogger dah..kehkeh

norinaomar said...

blogger mantop tak balas komen tau haikal hahaha..

and ko lupa nak tambah kot...'oleh kerana follower I dah berpuluh ribu,I akan blogwalk n bagi komen kat blog yang top top saja tau,yang baru nak naik ni kirim salam je,I lawat pun baca sekelip mata lepas tu terus pangkah.."

haikalblank said...

hahaha owh, kira aku silaplah ni balas komen ye? HAKHAK

hahahaha ok, aku rasa boleh ditambah. orang yang baca post ni akan baca komen skali, jgn risau..kehkeh