Pages

Monday, August 15, 2011

Banner Banned

wordless wednesday di hari isnin. Haha

adik aku sedang berniaga di pasar ramadhan demi memenuhi kehendak mata pelajaran di kolej beliau dan disuruhnya aku design banner untuk letak dekat kedai dia lah kan.

APA?

Dia memang silap sebab suruh ikut idea aku. Aku tak pernah jumpa banner macam bangang ni dekat bazar ramadhan.





lOl!

27 comments:

Hakim said...

hahahahha...aku kompom orang sebelah usha atas bawah sial..hahaha

fatin syahirah :) said...

you tiru I ! menchik! menchik ! *sambil hentak kaki kuat kuat *

I baru je buat entry isnin ter-wordless. you tiru I ! you tiru 1 !


hahaha, jadah gedik semacam komen aku ni ? haha

hana sudradjat said...

ROFL! XD

haikalblank said...

HAHAHA aku dah suruh adik aku amek gambar dekat mana diorang gantung banner ni...kah3... nak tengok gak kan apa rupa lepas dah atas kertas banner...kah3


Fatinsyahirah : HAHAHA kau terwordless, aku lak sesaje nak buat isnin wordless lak. mampus r. HAHA :D

Anum said...

hehehhehe

haikalblank said...

haha mengetawakan akU! riot! riot!

:P

wan zuliyana is apel said...

ko letak la gamba john travolta ke hape. .roti john travolta yang gagah dijual dengan harga borong! beli beli beli!!! sekali makan pasti superstar!

oke fine, aku tau tak klaka. fine...fineeee!

Miss Dolce and Gabbana said...

haha.macma bangang letak banner macam tu kat bazar.Tapi tak mengapa
tpasal itu adalah sumber kekuatan kedai korang.haha

haikalblank said...

hahahahaha aku nak rosyam nor! sekali makan jadi castello! keh3...

err..skang orang taw nama MALIK je. CASTELLO dah tak market. HAHA

Dea adira said...

hahaha.. nice entri!! gile lawak !! comel pun yer...... :)~

haikalblank said...

miss D&G hahaha kadang sedikit bantuan humor amat merangsang nafsu orang. tak tawla kan...HAHAHA

haikalblank said...

hahaha trimas DeaAdira! keh3

ghab van hal said...

aduhai, dah macam2 dah sekarang nie...kekeke...

sergeant keroro said...

dah boleh dah ni, konpem laku. HAHA

haikalblank said...

ghab van ghal, hehehe


Keroro, laku tak laku tu tak tawla kan...kah3..tapi kelakar je siodd.

Amna.Qadeeja said...

haha roti john 1 weh ! hebat ko eh org laen xterfikir pn nk wt cmni keh3 ;D

Wanz Mejuez said...

Kalau orang ramai datang nak beli burger.. first dorg baca mesti banner ni... baru tengok menu berapa harga.. ahahaha

adysuR said...

Apa-apa pun gelak dulu. Haha. xD

Meriah bazar Ramadhan tu~

haikalblank said...

qadeeja, hahaha bila aku dah borak2 ngn adik aku, semuanya jadi pelik macam ni la...haha

mejuez, itu pelaris nama dia ye..kah kah kah


adsyur, hehe pastinya meriah

scha al ahmad said...

budak2 muda remaja confm nak beli punya roti john tuu!
HAHAHA

haikalblank said...

hahaha harap2 macam tulah! cuma jgn beli ketika tengahari. hehe

A.I said...

masak gak ah kan nak baca sesatu.
dah laa kelakaa.
bengong!
tak laku gak tak boleh kata apa laa. HAHA

Alip Apai said...

mmg kena halau jual dekat tepi tandas ni..

hahahaha

haikalblank said...

AI! haha tak laku boleh gigit meja woo!


Alip, kalau tepi tandas kena bukak bisnes pukul 10 pagilah...baru ada sale..keh3

Mior Syabab said...

hahaha. sumpah ramai beli. sekali free gift penampor dua bekas ^^

Fyzal said...

hahaha. itu boleh dapat anugerah banner bazar ramadan terbaik.

haikalblank said...

hahaha penerajang pun boleh mior..kahkah

Fyzal, kalau ada anugrah tu memang canteeekk....hehe