Pages

Thursday, July 7, 2011

Blog Dan Persahabatan.











Macam mana nak sidai baju dengan betul di ampaian?

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/sidai-baju-dan-spender/




Mcam mana nak ketip kuku kaki belah kiri ni ya?

ehemm...senang je, bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/ketip-pakai-garfu/ 




Macam mana nak memberi KUCING makan dengan penuh kasih sayang?

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/kucingku-kucingmu-jua/




Pliss, tolong saya. Saya sedih sangat ni....

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/tips-sedih-tahap-dewataraya/





Dekat kedai mana ada jual kondom murah?

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/kondom-itu-bukan-epok-epok/





1 + 28 = ??

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/teknik-mengira-guna-taiklalat/





Siapa di sini perempuan single?? (soalan diajukan di FB)

ehemm...bacalah entry saya ni http/:/brazzers.blogstot.com/html/senarai-perempuan-single-malaysia/




---------------------------------------------------------------


gambar penyeri entry sahaja. Sekadar hiasan




Biasanya ikut lumrah, antara menariknya bersahabat ialah dapat mengaplikasikan tolong - menolong sesama sahabat dengan ikhlas tanpa mengharapkan apa - apa balasan.

Kalau dah dalam situasi di atas? itu namanya bersahabat kah? tidak mengharapkan balasan? ehemm....korang jawablah, aku malas.

bila bersahabat dengan bersebab. ahhh..............


* " Bro, aku ada prob duit ni. Boleh tolong pinjamkan duit tak?" jawablah dengan tips menguruskan duit korang. HAHA









13 comments:

sergeant keroro said...

haha, duit pon boleh pinjam melalui blog ke? XD

abu idris said...

follow back arrayah.info

wan zuliyana [apel] said...

bro..best bro....
haha

dreary dreamx said...

bab duit pnjm melalui blog tu dah ada hahahahaha

Rafidah Farhana said...

Laaa.. kau ke orangnyaaa ?
Serius aku puas igt sape buat ayat McD tuu!

Aku dah jumpa blog kau dari Blog Kucing Serius tadi. Serius ko punya blog best!

Oh, btw, salam perkenalan.

Sori aku main komen je kat entri ko tanpa baca. Eksaited kemain la katakann :P

Zulfikar Hazri said...

aarghhh pedih pedih pedih...



hahaha, entry ni pedas..


asal nak tanya je, suh klik blog...

nak trafic tinggi le teeewwwww :P

Mejuez said...

blogstot??????

Mejuez said...

Blog lucah gampang ayam.. ahahaha

fairuz said...

haha kalau duit, tak dapat aku tolong! kui3

Lucifer said...

lulz. naiss!

haikalblank said...

haha fairuz, bab duit, memang mintak maaf OK! keh3...


LuC, trimass!

fatin syahirah :) said...

cara korek hidung tade ? i tak tahu lah macam mana nak korek hidung ni. awwww.

haikalblank said...

HAHAHA masa puasa ni jangan fikir benda2 sebegitu ok..kah3