Pages

Monday, July 11, 2011

Peluk, cium, terajang

Aku kesibukan sekarang kerana bla...bla....bla........sehingga seminggu tidak menaip di blog milik aku separuh, blogger.com separuh ini. Rindu Bai.


Aku seharian berdiri di Parkson sebagai part time promoter yang bujet macho walhal perut kedepan tak sudah. Aku gagahi juga menempuh kebosanan itu. 8 jam untuk berdiri terpacak itu GILA padaku. Amat menyeksakan.

Bosan. Itu yang dapat aku simpulkan.


" perghh, amoy tu pakai bikini je jenjalan dekat mall, pergghhh, tolonglah lalu depan aku, depan aku "

Amoy yang lalu menjadi sumber tenaga kedua selepas winston yang tersemat kemas di kocek kanan.



Tetapi, kesakitan mata juga timbul dengan budak - budak sekarang lebih - lebih lagi gadis bawah umur yang aku tengok lagaknya manis, tapi berpelukan dengan lelaki orang utan yang pantang melihat dahan kosong. Bergayut saja kerjanya. Apa mereka sudah tiada malu sama orang tua sekeliling? Persoalan itu tidak dapat ku jawab.

Mereka semakin berani bukan?

Sebab itu tidak hairanlah bila aku lihat gadis - gadis remaja yang masih bersekolah sudah besar ukuran pinggul dan dadanya kerana mereka cepat matang dan rembesan hormon estrogen mahupun testeoron melingkar laju di dalam saluran saraf seluruh tubuh badan. Mereka advance! Mereka Maju! Itu kata mereka, sebab itulah apalah sangat berpelukan dengan pakwe jika nak dibandingkan dengan jiwa remaja kami yang mahukan kebebasan ini. Yalah, lepas itu, dah kena tebuk baru nak menangis nak cari lelaki yang sudi kahwin. Yang lawa mungkinlah juga ada orang nak. Yang buruk? Terus merunduk layu menunggu putera raja di tingkap bilik tidur.

-----------------------------------------------------------------




" Hai adik, seksinya awak ni. Teq besaq lak tuh. Fuhh, abang nak usya boleh? Abang ada EX5 high power yang magnet terbalik tu. Enjin pasang Jepun. Laju dik. "

Selamba je aku tanya awek form 3 tu. tapi coli pakai cup jenis C. yang halfcut tu.



Dia tenang, tengok aku senyum - senyum perasan cun. Dia boleh tanya nombor telefon aku. Ya, memang rezeki aku dapat budak bawah umur hujung minggu ni. Dengan tak semena - mena, aku mengangkat jari tengah,

" Dak kecik. Kau rasa kau cantik ke macam ni. dengan pakwe ko yang tak hensem, sekolah tak habis. Ko Vogue sangatlah ni seksi macam ni. Dah taw teq besaq tu, sopanlah sedikit. Ni pakai baju 'manggo' merah payung  lurah belakang jalan kepit pinggang dengan balak ko tu. canteek.."


Dia berlalu pergi begitu sahaja sambil membuat wajah malu. Bodoh, bisik hatiku. Kejap lagi balak dia panggil abang long dil, baru aku mati kena pijak, baru padan muka aku. Dulik apa aku. Bila bosan ni, kepala otak memang mentafsir segalanya dalam nada gila.


------------------------------------------------------------------



Aku sendiri tidak lah sebaik mana, aku tahu tiada layak aku nak menasihat. Tetapi kalau nak buat dosa tu, janganlah bagi dosa dekat orang lain jugak. Lebih - lebih lagi orang yang tak kuat iman macam aku ni. Tak kesian ke? Korang peluk - peluk, manalah tahu ada orang sekeliling stim ke tengok, kan dah kesian dak tu. haissh tak faham aku. Macamlah tak ada benda lain nak buat.





Masa aku kecik - kecik, aku main gasing, layang - layang, guli, kereta dash (tamiya gua punya), digimon petak dan D-3, lawan pemadam



Masa sekarang budak - budak main Facebook, chatting, skype, ym, sms, mms gambar tetek, 3G masa mandi dan berak, internet dan yujiezz menjadi sasaran.





Memang maju kan Malaysia ni?








*maaflah, entry gua macam sampah kali ni. HAHA

26 comments:

Eyka said...

terbaik dan makin maju blog ni..eyka double like entry ni cun! sukee :)

haikalblank said...

haha trimas si kacak kuh! ehem...malu i u kata i cun...ehem...HAHA :D

kaizen said...

terbaik.... kalo dia leh pggl abg long dil ko pggl aku biar aku basuh2 abg long dil dia tuh...

jom join Promot Blog Free jerrr derr

haikalblank said...

HAHA along dil ada samurai yang pernah hilangkan resdung along kerinci. HAHA

lu tak gegel ke? keh3

hana sudradjat said...

empat perkataan:ini bukan entri sampah =.="

ini entri terbaik! :D

P/S:SAYA SUKA GAYA PENULISAN ANDA

wan zuliyana [apel] said...

teq?
hahahah

Rafidah Farhana said...

Akhirnya penantian aku berakhir. Wei, aku pun main la lawan pemadam, layang-layang, gasing er aku tak pernah jadi pusing. hahaha !

Aku pun sedih jugak tengok anak muda sekarang. Masuk dunia blog ni bukak mata aku sungguh. Masuk sana pakwe bertepek, cerita ayang,bi,sayamp,honey bunny. Bila aku tengok umur, spm victim, pmr victim, perghhh ! Aku yang dah berumur ni pun menonggeng gila babeng tahan jiwa tgk orang aku suka. kah kah kah !

haikalblank said...

hahahana suradjat! terima kasih. Semoga kau terus rajin membaca seperti di dp kau. keh3...

:)

haikalblank said...

zuliana si apel! teq itu ialah sejenis kuih raya. hem, enak dimakan. HAHA


Hahahaha aku sekarang dah tak reti main gasing dah. salah blog n fb la ni...hehe yela ko Rafidah oii ko reti lagi. jomla main konda kondi depan rumah aku jom...keh3

NJJ said...

pernah duduk KL 3 tahun dulu dan apa yg u ckp ni super betul. Masa on the way nak balik rumah, dekat2 magrib ada sepasang couple I guess form one/two sbb kecik sgt saiznya. tp dress up tayah ckp, yg lelaki suara pun cam tak pecah lagi. haha. sempat sy tegur, "adik, pergi balik mengaji!"

haikalblank said...

haha skarang memana pun sama..bandar besar dah takyah cerita la. yang pekan2 ni pun pakai boxer keliling kampung. laki suitt, dia sengih2 macam comel. padahal orang tengok paha dia je....

Alin said...

budak2 nie tgk abg2 kakak2 buat xsenonoh so benda nie jadi ikutanlah. memang dioarang ada akal, tapi nama pun manusia kan. buat benda tak elok tu lagi happy dari buat baik. sampah ke mendenye, ok le teww blog ko. entri ko ok apa.hoho ^0^

haikalblank said...

betul la pepatah clubbing sekarang...

'rileks bro, maksiat tu kan best...'

HEHE

Kucing Serius. said...

Kau memang cakap macam tu kat die ke? Adakah itu kisah benar ataupun rekaan semata mata? :O

Maksiat tu memang best. Percayalah. Tapi sekejap je seronok. Nikmat Iman tu lagi best dari orgasm,pastu long lasting.

MissF said...

dulu lain, sekarang lain.
didikan zmn dlu dh xleh guna pakai utk didik bdk zmn skrg. xsme dh...

ErnieFaizal Siti said...

best entry ni.. :)

yunZ said...

bila lagi nak hadap rezeki free..haha

haikalblank said...

yeah kucing, itu terbaik. gua taw itu. keh3...

err, pasal betul atau tidak tuh, kau teka sendiri apa dalam blog ni yang betul dan yang rekaan..keh3...

haikalblank said...

hehe zaman berubah, cara kena berubah. yang ada pengalaman, gunakan sepenuhnya untuk menghalang dari dak2 baru hidup ni mengulangi kesilapan kita dahulu. kan?

Yunz, itu BAHAYA ok. KAH3....

Eyka said...

xyah nak malu sgt ahh cun! haha:P

Zulfikar Hazri said...

" Hai adik, seksinya awak ni. Teq besaq lak tuh. Fuhh, abang nak usya boleh? Abang ada EX5 high power yang magnet terbalik tu. Enjin pasang Jepun. Laju dik. "

hahahahaha......lawak2....

Zulfikar Hazri said...

mula2 rasa sapa la H for Hendetta tu kan.. mula2 buat donno..

sekali terasa nak klik...

pastu link ke blog ko...

ishhh ada org nyamar jadi ko pakai nama H for hendeta la Haikal...

jeng jeng jeng...

detective conan datang menyiasat!!!

:P

haikalblank said...

HAHAHA tu saje je tuh....

sebagai langkah selamat, saya menggeleng - geleng kepala tanda tidak faham akannya. maaf. keh3....

Hakim IS Mikah said...

nak join sarkasis lettew

haikalblank said...

akim, aku ingat nak join militan teruih la.

Syazwan Che Deraman said...

aku suka entry nnih!.
bersahaja + style dan ada mesej!