Pages

Monday, June 13, 2011

Aku Seekor Arnab


Aku rasa gambar favicon aku COMEL dan HOT. Aku ada gambar arnab. Tiba - tiba bila bosan, gatal tangan tukar - tukar. seminggu satu gambar lah...HAHA




HAHA gua suka tiba2 gambar kat tab tu pun boleh bertukar....macam kacak lak rasanya....asyik2 gambar blogger tu bosan lak...

Ini bloglist brader ZUL. BLOG dia best.

dekat bloglist orang lain, pun rasa sesorang ada gambar arnab macam best lak. HAHA bujet2 hot je gua rasa..walhal tak ada sapa nak bukak pun blog ni.

aku malas nak bebel pape petang - petang ni. Aku nak pergi bayar BIL. sape nak ikut?

*bayar bil betul - betul, bukan bil air berdating dengan gadis semasa...jangan fikir KOTOR. aku sula hidung kau pakai bulu ayam nanti.

4 comments:

sergeant keroro said...

aku tak fikir, ko yang cakap. haha :P

Simpleblanklife said...

err....tapi memang aku otw nak g dating ni...jadi kira macam mana ye....HAHAHA

ummu najwa ladzim said...

kau curang dengan aku!!!!!kahkahkah

Simpleblanklife said...

bukan curang....cuma..cuma.....errr...HAHAHAHA bengong.. aku dating ngan laki tadi..lawan pedang je