Pages

Monday, May 9, 2011

Like Entry Aku

Aku tak nak cakap apalah kan, aku pun baru je letak button like kat setiap post.

Lantaklah nak cakap aku lambat ke, siput ke, dah aku baru reti, aku letaklah. Ada nak tekan, boleh tekan. Kalau tak suka, jangan tekan nanti orang cakap tak ikhlas kan tak elok.

Mengarut kan aku ni? abaikan jela

aku nak gak rasa puas hati entry sampai 3000 orang like ke apa. Lagi best kalau presiden mongolia pun tekan like. Gila ko aku tak suka. dah boleh anjurkan kenduri kalau macam tu.

Korang rasa malas nak komen? tekan like pun boleh..macam stylo kan bila tekan like. Memang korang tak nampak stylo, tapi aku nampak.

ei, sudahlah kal oii, kau dah jauh melalut. Orang dah muntah - muntah dara baca entry ko ni haa. Buat malu je.

jomla kengkawan study saing aku. Aku sok ada paper lagi. khamis ada lagi. Fuuuh, tak sabar nak bercuti 4 bulan. 4 bulan? memang mati kering aku kat rumah kalau tak dapat kerja sambilan.


*Sebarang typing error dalam entry ini adalah palsu.

4 comments:

adwafarahin said...

da jgn ckp sal cuti 4 bulan
tensi ku mendengarnye

hahahaha

Simpleblanklife said...

haha lama sangat dowh 4 bulan..bosan je nanti ..kalau dapat kerja tak apalah gak...hu3..

dr.fatin.to.be~ said...

hoi, agak2 ler muntah dara,huhuhuhu :P kontroversi! :P

Simpleblanklife said...

hahaha typing error je tuh...tak membawa sebarang makna pada yang hidup atau mati..jgn risau...haha