Pages

Monday, March 21, 2011

ada orang kata blogger ni.....TAPI....

sebelum tangan berbicara, hati mencari dara. eh, silap. dahla abaikan.
aku nak kongsi apa orang lain kata. tapi aku rasa kadang ada betulnya. tak percaya? mai pukul aku kat komen bawah.

gaya mintak kena pukul " MARILAH!!"

dah, teruskan baca kat bawah ni. :D




Ada orang kata, minda si blogger ni memang berkembang, kreatif dalam berimaginasi, TAPI...... susah nak realisasikannya. hanya tahu cakap je.



Ada orang kata, blogger memang bagus kerana sentiasa mencari benda baru dalam penulisan, sebarkan ilmu pada semua, TAPI..... dalam keghairahan tu, senang - senang je blogger sebar fitnah dan cerita palsu dari internet dan sumber - sumber yang diragui tanpa sebarang kajian dibuat.



Ada orang kata, blogger ni pemikiran terbuka dan intelligent, tapi kenapa mudah sangat percaya info - info yang datang dari sumber yang  tidak sah? pemikiran terbuka or kolot?


ada orang kata, blogger ni kacak, tapi kenapa aku tidak?? <-----ini gurau, jangan ambil hati. aku suruh ambil renungan je. kau ambil hati, aku mati. errk..


aku x point sesapa. cuma harap sesamalah jaga adab dan menulis dengan berhemah. jangan asyik nak wat entry hot sampai sedap - sedap je copy or cerita fakta yang belum tentu betul. :)


SELAMAT MENYAMBUT PETANG YANG INDAH. (dah macam hari raya lak tbe2)

4 comments:

mardeyna said...

kau hensem..serius..!

CiK GorGeouS ! said...

jadi kata orang kee uLasannyee yang bLogger buat ?? untuk ini i prefer kata orang...positive sikit~

hanisa sabrina said...

haa. haha . part hensem tu akulah tu . aku kacak . sbb tu aku blogger X)

haha. paling setuju part mudah percaya info2 tak sah .

Simpleblanklife said...

hahaha aku taw nisa kau memang kacak. kalau aku gadis, aku dah tergoda dah..! kah3...
info xsah itu menakutkan. tapi kenapa ramai suka - suka share?
tak faham aku....