Pages

Saturday, December 31, 2011

Azam + Aktiviti Tahun Baru




Selamat Tahun Baru!

Tak kisahlah ini tahun apa pun, sama je selagi isnin ni start exam akhir semester ni. Dalam syok - syok korang pikiaq nak p sambut tahun baru ni, terbacalah berjuta - juta orang kongsi keburukan sambutan tahun baru ni. Aku pun bacalah sana sini menambah ilmu kononnya. Nah, gagal. kemalasan menimpa - nimpa. nak study pun malas. Apa kejadah ko ni kal, lusa exam kal, exam!

Aku tawla exam, bukan salah pun menaip jap kat blog. 10 minit je kot. Blog 10 minit, FB 10++ minit. Baru 20++ minit. Mana ada lama. Lebih - lebih lagi bila...........

man united KALAH lagi di gelanggang sendiri??

oh, sentimen. Mana boleh sebut, betul jugak tu. Kan ABAM JAMBU?

Kalau borak pasal azam, aku ni memang jenis lelaki tak bercita - cita aku rasa sebab aku tak pernah nak berazam apa - apa pun. Aku ni jenis ikut jela flow tapi tak bermakna aku buat kerja sambil lewa. Aku sentiasa cuba yang terbaik pada aku dalam hal - hal yang aku nak terbaik. Tak dapatlah semua nak terbaik, susahlah. Aku hanya perfectionist pada beberapa perkara je seperti menternak lemak di perut dan anggota badan yang lain. Dan juga lain - lain.


So, apa kaitan dengan tajuk aku?

Entahlah.


Sudahlah, aku nak start study balik ni. Sambil jeling - jeling game Chelsea lawan Aston Villa lepas ni.


----------------------------------------------------------------------------

Dah nama tahun baru, mesti ada aktiviti nak dibuat tak tapi apa dia?
Aktiviti best malam tahun baru ni mengikut kitab tachuul muluk :

Combo A.


  1. Menonggeng dan meronggeng berpasangan
  2. Belajar pakai kondom
  3. Cari pil cap tupai. Orang cakap tahan lama. Yang original ok, yang ada sticker hologram.
  4. Masuk NERAKA .


Combo B.

  1. Pesta Muda Mudi
  2. Togak todi beramai - ramai
  3. Dikelilingi gadis seksi berwajah pelakon opera cina.
  4. Masuk NERAKA .

Combo C.

  1. Putus cinta bila tahu pakwe ada awek baru atau sebaliknya
  2. Nangis - nangis, patahkan sim card.
  3. Mengadu kat jantan desperate, kena rogol secara rela
  4. Bunuh diri
  5. Masuk NERAKA jugak.
Combo D.
  1. Pergi konsert
  2. Minum todi
  3. Main romen secara berjamaah
  4. Kena tangkap basah
  5. Bunuh diri
  6. Sama je ke NERAKA.

Jom p sambut new year secara berhemah! pilih je aktiviti secara pukal seperti di atas dan mari ke neraka! tiket murah, percuma + enjoy selamanya! Dekat neraka ada stabak gak weyh baru bukak!


15 comments:

Republic said...

keh3....tidokan best!

Innanie | Ariffin said...

combo ke syurga takde ke kal???

Innanie | Ariffin said...

gua share entry lu!

Hakim said...

apsal gua abam jambu pulak??




gua cuma brader kacak je.......

haikal blank said...

hati nak tidur, tapi exam isnin siap pakej 2 paper lagi. HAHA

Innanie,suka hati kau lah! pape pun, trimas!
untuk ke syurga aku rasa para pembaca ni lagi arif dari aku. aku sendiri sesat mencari jalan kesana.

ABAM JAMBU! abam jambu! wajah abam macam justin bieber!

Wadi AR said...

hebat betol combo kau haikal

Azizah Alwi said...

Hebat betul combo kau kal.uih empat-empat aku tak mahu.Beberapa hari lepas ada org call aku suruh join program 1000 jiwa dekat masjid Negara suruh jadi fasi.Nak je pergi tapi itulah jauh sangat.At last aku sambut tahun baru sekali bergelumang dengan assignment.haha

All the best and good luck bro.Moga tahun baru memberikan kita kehidupan yang lebih baik daripada sebelumnya. =)

caotic me said...

masa buat tak pernah terpikir pengakhiran combo adalah masuk NERAKA

Hakim said...

kehkehkehkehkehkeh..dengar cerita chelsea jaguh?

haikal blank said...

ah, kena edit balik!! chelsea pun kalah!! HAHAHAHAHA

ninfazren said...

kah kah kah kah. Dengar kata chelsea ikut kalah macam Man U.Betul ke?

Aduh macam serba salah nak komen mcm tue tapi dah tertaip.Semoga abang hekal masih bersemangat utk study dgn kekalahan chelsea tadi.keh keh keh.

p/s : goodluck kawan :D

zulfikar hazri said...

apa akan jadi, kalau makan pil tupai tapi takde awek atau bini??




** tenung tapak tangan lama2...

haikal blank said...

zulfikar, jangan. terkecuali kalau pakai tangan.

pakai tangan ni rasa dia sangat lain dengan yang ori walau pakai pelincir2 kesukaan sendiri. tak mujarab. HAHA

orang katalah, tapi tak taw betul ke tak. kehkeh

littledolphin said...

-_____________________-

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam..

Mudah nak ke neraka...

Happy new year..

Semoga sahsiah diri makin mantap!...exam elok2..
Terbaiiikkk!