Pages

Wednesday, August 3, 2011

#WW 6

#WW 6





Gua release satu bahagian kad raya gua nak bagi nanti. yang lain rahsia. HAHA

Lu nak KAD RAYA dari gua? tekan SINI

18 comments:

AISHA INANI said...

MK apaa? memadam komplikasi kan?


nak kad raya, nak kad raya.

tp macam ramai jaa join buat entry tu. depaa dah la terbaik. tak paa, tak dapat hat pos bagi aku hat pic fb pon jadi laa. ;)

Amna.Qadeeja said...

wahh,cun !

memadam komplikasi :)

haikalblank said...

haha tapi setelah design2, dah macam design bajula lak...aku tak letak gambar ketupat meriam buluh semua...

kena tukar design bagi semangat raya cket..ehem3...

hehe kalau ada idea mencurah - curah, setiap kad, design dia lain2..baru ada gaya! HAHA



:) mana tahu aku bagi semua ye tak? mana ada ramai...HAHA gua pun bersemangat nak g beli setem banyak2 taw tak! KAH3

sergeant keroro said...

pergh! XD

Miss Dolce and Gabbana said...

Haikal: kalau dah maju nanti boleh la kau design baju plk.Confirm aku beli.Oh untuk kad its better kalau kau buat dalam bentuk klasik.Cantik.Sbb aku baru lps design kad untuk assignment aku..hehe

haikalblank said...

silhoutte! aku ni tak cukup kreatif lagi..huhu....lelaki lak tuh...hahaha aku try yang terbaik! :D

keh keh keh..

MissF said...

eh, aku pn nk gak kad raya. tp rasanya mcm xbest je ltk MK je. dhla area rumah aku ni dkt dgn MK Land. kang org igt Mustapha Kamal (MK) tu bg kad raya kt aku lak << ayt bajet mcm bkl dpt je kad ry tu. ahahah

haikalblank said...

hahahaha gambar yang ni kecik je aku letak kat sebelah belakang....jangan risau akan MK land tuh...kah3...

hana sudradjat said...

saya ada masalah keyakinan utk buat ENTRY tu T_________T

*SEDANG MENGUMPUL KEYAKINAN*

haikalblank said...

huisshh..rileks2...:)

tenangkan kepala, taip seikhlasnya...selagi ikhlas, semuanya akan nampak menarik, percayalah...:D

ghost writer said...

aku teruja untuk tau apa itu 'memadam komplikasi' dari aku teruja pada kad raya.

haikalblank said...

hehehe aku juga masih belum dapat menghadam maksud 'komplikasi' itu, tapi aku tahu aku semakin mendekati definisinya...he he.

AmalinaNashihin said...

nak kad
nak kad
nak kad :P

baberuthless said...

berapa orang akan dapat kad tuh ?

Red said...

mk stands for mr kul(cool) kan.? yueah thats me. thax :D

Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

haikalblank said...

baberuthless, maybe semua kalau aku rajin...HAHA :D

haikalblank said...

amalina nasihin! hahaha

Rafidah Farhana said...

Lama aku tak komen kat sini. Ape yang aku lost ni?

T_T