Pages

Wednesday, June 15, 2011

#WW 2

#WW2 ( bukan World War II )




Realiti sekarang bukan?


30 comments:

pha is said...

ada mesej.. nice...

.fariza. said...

betul.
tahap kesedaran dlm ambang kritikal rasanya.

NURUL AINI NORAZMAN said...

diowng pon satu jgn la letak bendera kat benda yg mmg dah kompem masok tong smpah,.

buat kat bnda lain kn banyak,.key chain ke,hape ke,.
huhuhu

cik azeya said...

maksudnye, bendera malaysia dijadikan sampah kah?

(aku lembap lah meneka maksud gambar2 macam ni).

-.-

Simpleblanklife said...

pha is! haha lagi tinggi terima kasih aku kerana sudi jenguk sini..keh3...

Simpleblanklife said...

Fariza, kesedaran itu penting? tapi kalau tengok gambar ni pada aku, aku dapat buat macam2 jenis pandangan kot...

Simpleblanklife said...

Nurul! :D

asalnya niat nak support tanda sayangkan negara, tapi bila tak dibuang ditempat yang betul, dengan gambar tu, macam2 benda kita boleh tafsir..
tak gitu? hehe

forever love said...

sikap patriotik yg kurang

Simpleblanklife said...

hahaha cik AZEYA! emmm..macam2 cerita boleh ditafsir..

persoalan :

1) siapa yang buang merata - rata?

2) eh, bendera negara mana ni?

3) simbolik kekronikan tahap kesosialan rakyat sekarang dengan pelbagai kes pada zaman sekrang..

apa lagi? korang mesti lagi byk idea kan? keh3...:P

aremieroul said...

dalam maksudnya..nice..^^

Simpleblanklife said...

selamanya cinta!! yeah, mungkin itu juga maksudnya. kreatif! keh3...

Mejuez said...

tak patut betul... :(

Simpleblanklife said...

mirul, terima kasih..tapi lagi aku berterima kasih sudi jenguk sini..(ayat bujet skema)

Simpleblanklife said...

brader mejuez! sabo jela kan...:(

Hakim IS Mikah said...

perghhhh,abang ni pun main wordless gak...hehehe

Simpleblanklife said...

hahaha lu apahal tak puah hati si jambu! sem depan kita jumpa lagi....hahahaha

*gua nak urban macam orang lain gak..ingat lu je boleh? KAH3....

Hakim IS Mikah said...

hahaha...aku ingat,aku sorang jer urban...hahaha

Simpleblanklife said...

ko urban tang rambut je....g salon gunting pun macam tak gunting je aku tengok...HAHA

Ery Farieha said...

mendalam maksud.
hahahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

makan dalam gambar ni.
nice !
:)

Simpleblanklife said...

hahaha mungkin! :D

Simpleblanklife said...

makan dalam versi mendalam lebih sasteranya...HAHHAHA

cik_zetty said...

pencinta alam kau yek hahahah :D


dh dua tahun pakai lens, bila berkaca mata...jadinya??
wordless wednesday #2

Simpleblanklife said...

hahaha aku pencinta yang setialah....HAHA

sueRAFE said...

masyarakat sekarang -.-'

Simpleblanklife said...

haa, tu lah sue oiii....HAHA sabo jela ye...

*p men tweeter sana...aku tak reti...hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

huhu~

Simpleblanklife said...

hehe berdehem sedih kah?

cik azeya said...

ouh. byk rupenye maksud. aku baru paham! hahaha

Simpleblanklife said...

hahaha baguslah faham...boleh ko tangkap gambar bendera russiang lak pasnih k..:P