Pages

Wednesday, May 11, 2011

Petang

Ngantuk. Perut lapar. Biasa saja bagi lelaki petang - petang ni mengantuk melihat mendung di tingkap. dijelingnya gadis yang melewati jalan di hadapan sana. Cantik, kata hatinya.
Termenung lagi.............

Tangan masih menekan link - link blog yang diinginkan hidup segar untuk aku baca. Mengundang gelak tawa dalam diri. Mencari ayat - ayat sinis yang boleh buat aku tersenyum. Tidak lupa juga melihat awek - awek cantik di blog mereka sendiri. Itu cun, sana cun, aku pun tengok arr kan. Tapi tidaklah sampai mencari tisu seperti kebanyakan komik Jepun. Sekadar melihat keindahan ciptaan Tuhan bisik hatiku. Walau ku tahu itu alasan setan yang bergayut - gayut dalam kepala.
Setan punya Syaitan...

Sudah - sudah aku mengarut petang ni. Ketiadaan idea nak buat lawaklah petang ni. Info pun tak ada je haa, terima kasih pada yang sudi bukak blog ni yang menyumbang 80 pageview semalam. Rugi aku tak jual air bungkus semalam kat dalam blog. Kalau tak, mesti dah boleh cover harga gula yang meningkat untuk bulan nih.
Dah, lapar dah ni. Jom pergi makan jom kawan - kawan! Jangan risau, wa tak sombong lorh takat nak ajak borak. Elak kau ketawa tak sudah je kang. Cuma ayat aku kadang kasar, tapi tak kesah kan? Sebab aku si bundle, bukan si Gucci macam mereka.

MAKAN YUK!!

*yang ni tak patut tekan like. Wat malu aku je. HAHA

4 comments:

ummu najwa ladzim said...

lu jenguk2 awekz cun tu nasib jek tangan tak masuk baju macam pakcik nipple..hahaha!aku takleh lupa r entry kau yg tuh..

adwafarahin said...

erk?
aku pon da lapau benar nie
mlm kang msk spegeti :P

Simpleblanklife said...

HAHAHAHA kalau kat bilik sekalipun, apa kaitan dengan puting aku!! tak seronok pun ok! HAHA tu pengalaman tuh..kah3...

Simpleblanklife said...

peh, nak spaghetti je! masak apa je ngan spaghetti tuh? aku pernah buat kari spaghetti. macam apa entah rasa dia....tak ada ayam, tak sedap.....HAHAHA