Pages

Tuesday, May 24, 2011

303

Baru aku Perasan, dah 303 FOLLOWER gua. Dah kembang kuncup bontot gua ada jugak nak follow blog gua walau gua ni jenis malas. HAHA

TERIMA KASIH SEMUA!!

7 comments:

a d a h. said...

amboi . yang ke 301 tk de hadiah ke ? =.='

Alin said...

kalau 404 dh mcm cerita block 404 dah. hehe. ;P

Simpleblanklife said...

Adah, nanti aku belanje kau KFC ea...aku anta email kat kau kfc nya nanti...HAHA

Simpleblanklife said...

HAHA kalau 125 tu lak macam saiz blok kat motor...HAHA

cik azeya said...

tahniah. keep it up. :)

Si DauN CeRi said...

wahh.. keep it up keep it up.. hehe

Simpleblanklife said...

HAHA trimas semua! Aku memang hepi je. Blog macam ni pun ada orang baca kira aku boleh buat kenduri dah nih...HAHA