Pages

Friday, April 29, 2011

Tolong Kutuk Blog Saya

Apa genre blog aku ini?
Aku sendiri tidak tahu. Aku serius tidak tahu.
Ada yang jiwang, ada yang mengarut, ada macam - macam karutan yang pasti.

INFO?

mungkin ada, tapi dalam gaya berbeza.
Info pasal meja makan, sayur, kerusi urut mungkin tak adalah kot.
Aku sendiri tak tahu apa benda aku nak cerita pasal barang - barang macam tu

Korang rasa blog ni macam mana?

Aku nak sangat korang kutuk, maki hamun apa sahaja yang terlintas lepas baca blog ni.
Tapi aku tahu bukan semua orang rajin nak taip komen kat bawah ni.
Sebab susah kot.
Kalau macam Fb, pantas je kan. Kat sini lambat.
Nak tunggu tuan blog balas komen?
Lagilah lambat.

Blog ini aku letak nama Kroniknya Dunia.
Sebab apa?
Sebab itu je nama yang terlintas masa seawal aku buat benda ni la kan
Aku teruskan jela nama tu, sebab pendek je walau tak berapa komersial dan elegan macam nama - nama blog korang.
Itu antara kelemahan yang aku nampak la kan.
Widget pun tak ada langsung
Semua basic - basic je.
HAHA memang tak berseni aku ni kan?

Sentuh pada penulisan pula memang aku tahu aku lemah.
Penggunaan bahasa yang agak kasar memang menjengkelkan hati sesetengah pihak
Tapi aku tetap aku
Inilah gaya aku berkata, bercerita
Aku bukan hipokrit atau apa sahaja yang korang ertikan
Aku menulis menggunakan ayat yang sama dengan apa yang terlintas di kepala
ku hembus dengan tegak tanpa menyemak semula
sebab tu banyak Typing Error dalam entry - entry aku.

Korang ada apa - apa nak kutuk tak?
Aku rasa macam teruk sangat lak blog aku ni kan.
Aku sendiri tak puas

Err....Tolong kutuk boleh tak? Please......

*mengharap dikutuk sepuas hati oleh anda supaya saya boleh memperbaiki apa yang kurang.

8 comments:

adwafarahin said...

tulis ikut cara kite sendri je..xyah ikut org
:)

syazwan said...

i love u

Simpleblanklife said...

yeah adwa! aku pun rasa camtuh! lagi enjoy kot...haha :D

Simpleblanklife said...

yeah boyak, i love u too...muah3..

macam haram! hahahaha

zarinsofea said...

talented lah. tulis ikut feel, mood and gaya sendiri je. be yourself. thats wayyy cooler ! (:

Simpleblanklife said...

haha banyaklah talented kau! aku mengarut hebatlah kat sini! kah3...pape pun, trimas geng!! :D

syazwan said...

muah2. i love u papa. nak hug sikit. auww..

Simpleblanklife said...

haha boleh2...boleh aja untuk kau boyak..tapi bukan dekat sini ok, sini public sgtlah...

dah macam gay da aku tgk ko..bertaubatlah boyak...hahaha :D