Pages

Monday, February 21, 2011

Segmen SAYA NEWBIE



anda newbie? budak - budak lagi? hingus meleleh?

JANGAN RISAU!

Saya Ada Penyelesaiannya.

TAK PERCAYA?

percayalah....sudah terbukti bagus..


ok, aku dah jauh melalut dah ni. hahaha ini segmen dari brader junko ye untuk yang newbie dalam berblog ni. jomla kawan - kawan kita join ramai -ramai. tak salah kan support rakan - rakan seperjuangan kita. kan? kan? nak taw lebih lanjut camne? mai tekan SINI


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

" apa saya nak buat kalau saya dah otai dalam dunia blog? haha mestilah tolong anak - anak melayu yang lain. yang baru naik ke kan...seronok tgk orang sndiri berjaya...kan? :) "

ok, ini jawapan saya. 

" ANDA BILA LAGI? "

4 comments:

sicKo^ said...

cam menarik.. nak kena join skali nih

Simpleblanklife said...

haha joinlah! saja suka - suka support membe2...:D

JUNKO-EL-HIDA said...

Wahahaha..patriotik brader!..steady la!

Simpleblanklife said...

hahahaha xde nya patriotik mana...dah memang itu kan yang trbaik? hahahaha :D