Pages

Wednesday, August 10, 2011

#WW 7 - KAOS!

#WW7.



Hasil edit aku selama sejam. Ini je aku boleh buat? HAHA kena belajar lagi photoshop nih. huh!

Aku tergerak ni pun sesaja sebab kemunculan blog KAOS! yang berkisar ekspressi grafik. Korang yang cintakan seni ataupun tidak bolehla try usya tengok manetaw boleh ketawa ke, senyum ke, sengih depan cermin dan ingat, jangan sampai melempias benda - benda yang tak patut.

Sekali sekala menghayati seni grafik ni best jugak. serius.






*Lebih best dari berGOSIP. Serius.

23 comments:

Amna.Qadeeja said...

aku bab photoshop mmg fail T__T

AISHA INANI said...

nice jek. jadi wallpaper desktop cun!

adrinaqamarina said...

kalau baru belajar pon dah macam ni, nanti dah pro mesti lagi best! hehe.

haikalblank said...

haha yela ko qadeeja oii...tapi ada dslr, semua boleh jadi lawa...:D
jeles2....

ecah! trimas! hahaha aku sesaje je tadi bosan...kah3

haikalblank said...

adrina, tak adanya nak pro...aku ni bukan rajin sangat belajar...malas nak bukak utube dengan brukband aku nih....kalau ada dak power aku jumpa nanti kat u, aku belajarlah...

err...KALAU rajin..KAH3

Zulfikar Hazri said...

ye la bro, baru aku perasan

All-One = Alone....

bijokkk bijokkk..

hukaloh... :P

sergeant keroro said...

cun bro!! XD

Hakim said...

ForeverAlone pulak memalam buta ni...hahaha

haikalblank said...

haha tiba2 terlintas je bro zul oii....

thanx keroro!~

hakim, gua baru putus cinta buat ke 59 kalinya...biasalah ni..HAHAHA

Nyamuk Terbang said...

pergh smart jgk

haikalblank said...

hehehe dekat blog KAOS tu aku yakin pastinya akan penuh dengan gambar2 smart yang boleh dijadikan wallpaper...:D

karya ekspresi! KAH3...

adrinaqamarina said...

tapi datang baca, macam tak ada je perenggan bawah tu, haha :P

haikalblank said...

tu tambahan tu adrina oii..HAHA g usya karya diorang sana! kalau nak antar karya pun boleh dong!

sembil9n said...

ouh~ :D

sembil9n said...

lamenye tak buat2 bende camni =_=" argh!.....mnekah semua ilham ku...weyh... teruskan doeh!

haikalblank said...

haha yela kau sembilan! kau tu otai dah grafik2 nih...ilham ada, cuma suasana je ada yang tak kena tuh...hehe
:D

Eyka said...

okei...serius ni cun laaa wey!

#gua sukee :)

haikalblank said...

eyka, kau nak aku belanja apa? nasi ayam? roti prata? HAHAHA

:P trimas eyka oii!

Hami Asraff said...

Sampai sekarang masih belajar guna photoshope. Tapi masih tak berjaya.


Entri Terkini:
Awas Dengan Muslihat Syaitan!

Lucifer said...

yeeha! promo promo!

haikalblank said...

hami asraff...ceitt! tak bejaya2 pun banyak gak yang cantik...haha yela ko tuh.

Lucifer, promolah sedikit kan..haha suruh diorang tgk typography kau tuh...fewwit.

adwafarahin said...

style la weyh! :)

ainaa said...

smart pee. cayalah