Pages

Wednesday, June 8, 2011

BURUK vs KACAK

Si Hodoh : Si kacak, saya suka dekat awak. Boleh kita kapel?

Si Kacak : Tak mungkinlah. Saya kacak, awak hodoh. Semua orang pun tak kan percaya kalau ita bersama. Maafkan saya si hodoh. Kita berlainan.

Si Hodoh : Semua yang baik rupa sama sahaja! nak pasangan hidup turut yang cantik - cantik, yang kacak - kacak. Tak nak langsung nak pandang orang macam kita yang buruk. Semua pandang RUPA sahaja! Persetanlah korang semua!

Si Kacak : Kenapa awak marah - marah ni? Awak salahkan saya?

Si Hodoh : Memang. Awak dan lelaki kacak lain semua sama sahaja. pentingkan rupa dari hati. shit.

Si Kacak : Habis tu kenapa awak suka saya? Saya baikkah?

Si Hodoh : *silent

-----------------------------------------------------

Sama je keadaannya lelaki dan perempuan. Peh, kalau macam ni, gua memang tak bolehla nak dapat awek cun ea? HAHAHA

Gambar latest gua. Kacak gak r kan?

14 comments:

kaizen said...

same la kite derr...

*meh join kelab bujang se-Msia aku...

sergeant keroro said...

senyap pompuan tu,hahaha.

nice bro.

eh eh, jom tengok kategori couple kat blog aku.

hehe XD

cantekk said...

nk reg jgk la, ktne borang nye? ;-D

Simpleblanklife said...

kaizen, kena buat persatuanla aku ingat...daftar kat kementerian..mesti stylo kan..HAHA

Simpleblanklife said...

keroro, laki pempuan semua terdiam. HAHA ok, wa tgk nanti malam..serius. :D

Simpleblanklife said...

si canteeek manis! borang on9 je pihak kami sediakan...tapi cik ni canteek, mana boleh...tidak melepasi syarat kelayakan...KAH3...:P

hanisa sabrina said...

woi ! kau curik gambar suami aku !

eh , ke kau suami aku ?
KAHKAH ><

Simpleblanklife said...

hahaha hei si kacak! lu mana kena dengan si johnny nih...lu kan suka si ayu yang keningnya lebih kurang kau...KEH3....stylo2.....

HAHAHA

cik azeya said...

memilih ar lu!

nak gua carikan?

hahaha

Zulfikar Hazri said...

nasib baik aku yg kacak ni minat perempuan yg cun kan.. baru la adil....



wakakakaka.. gelak2 sambil lari laju2....

Simpleblanklife said...

pergh miz azeya, tak pelah, tak payah susah - susah....:D (kata mulut)

Iskh, ok gak kalau boleh. (kata hati)

HAHAHAHA

Simpleblanklife said...

hahahaha brader zul, yang tu aku sokong! ko kacak, kena carik yang cun, baru cool...keh3...kena belajar dari abang nih....keh3...

:D

Mejuez said...

dua dua pentingkan diri sendiri.. :D

Simpleblanklife said...

yeah, itu yang tepat...realiti bukan? hehe