Pages

Sunday, April 24, 2011

Perempuan Kencing Berdiri? Tak terabur ke?

Hujan memang mengundang kesejukan. Bila sejuk, tak senanglah duduk. Rasa nak ke tandas je kan. Ok, agak kotor ye. Ini memang antara post terkotor yang aku pernah buat tapi pada aku, ia kelakar. Ia dah menjangkaui pemikiran aku. Tak pernahla aku terfikir benda ni betul - betul ada.

Apa bendanya Haikal oii??

Rilek, jangan ada yang tenang, gusar atau gelabah bila aku cakap ia kotor. Memang kotor, konfem. HAHA.

Para lelaki memang dah sinonimla dengan kencing berdiri. Memang tak baik, tak elok, tapi aku tahu ramai lelaki kencing berdiri jugak kan. Kenapa? Sebab senang. Kaum lelaki sudah sedia ada paip saluran air kotor itu untuk disalurkan ke mangkuk jamban. Tinggal set sedikit, semuanya pasti tepat menuju sasaran. Maaf, aku tak berniat cerita lucah atau apa - apa jenis kemungkaran. Aku cuma nak berkongsi.

Kalau perempuan macam mana? Pasti duduk mencangkung, itu sudah pasti bukan. Aku terbayang kalau perempuan kencing berdiri tadi. ADA KE PEREMPUAN BUAT MACAM TU? Dekat negara omputih pun mereka pasti duduk, itu normal. Tapi seperti yang kita tahu, omputih ni kan memang terkenal dengan benda - benda mengarut sebagai hiburan. Potong anu sendiri pun diorang ketawa - ketawa happy je padahal sangat menyakitkan ok!

Aku pun search la google dengan muka gersang. Opps, sorry, dengan muka tenang. Aku salah taip tadi. Dalam perjalanan pencarian penuh misteri mencari ada tak yang perempuan omputih yang kencing berdiri tu, aku dapat hasil yang positif. Ya, memang ada. Tanpa sebarang pencemaran kesisi mangkuk tandas pun. Tepat dan fleksibel. dikatakan sangat berguna ketika camping, menjelajah ke, naik gunung ke atau ke tempat - tempat yang sukar untuk mencari jamban senang cakap.

Tak nak dah cakap banyak, aku nak bagi tunjuk gambar dialah kat sini apa alat diorang guna tu. Ingat, ia boleh membuatkan gadis - gadis, makcik - makcik kencing berdiri. Tapi bukan untuk rakyat Malaysia, jangan risau ok.

Ok, ni gambar dia.

amacam? stylo tak? DAMN!! haha

tak cukup jelas gambar nih? HEHE Itu alasan je kan. Padahal dah sangat jelas dah....HEHE

Agak kelakar ok dan ia memang menjijikkan pada aku. Sangat mengarut ok. Amacam? teringin nak ada benda ni? LUPAKAN. Hahaha

Aku terfikir lagi, katakanlah korang nampak kat jamban lelaki ni kan, ada perempuan kencing berdiri macam kat bawah ni, apa korang nak buat? Ketawa, senyum atau tegang? Err...bukan tegang yang itu, maksud saya tegang emosi seperti marah atau takut.

Berdiri je kan senang, tapi itu gila ok. Sangat kotor!

*Ada apa - apa nak cakap? Saya sediakan ruangan komen kat bawah. Amacam? Jangan sombong, mai la borak sesama meh...  :D

33 comments:

adwafarahin said...

hailoooo..sgt x senonoh ok...cett!

Simpleblanklife said...

hahahaha tapi bila aku seperti membayangkannya berlaku di Malaysia, oh, ia sangat pelik. Aku dah ketawa sorang - sorang dari tadi...kah3...
maap buat kau muntah2 or pape. hahahaha

faeizx said...

haha,,bongok je papa..terbaik..haha

SitiHajarFarahin !! said...

okay... ia meggelikan n confirm2 tak senonoh !

Simpleblanklife said...
This comment has been removed by the author.
Simpleblanklife said...

hahaha rilekla pokya, aku pun ketawa tadi baca iklan pasal benda nih..macam2 la diorang punya idea. sampai bangang camni pun ada...hahahaha

Simpleblanklife said...

siti hajar farahin, peh stylo gila nama kau. jatuh hati dah. err...kat nama je ok, jgn risau. haha
memang serabai pun. Gila kan dorang sampai nak invent bnda2 camtuh...:D

kaizen said...

inilah disaster!!!

Simpleblanklife said...

hahaha sangat2 disaster ok. mengalahkan markah quiz dan test aku. hahahahaha :D
tapi kelakar siot

kaizen said...

geli aku tgk....

Simpleblanklife said...

rilek, jgn muntah...sabo2....kah3...

Abu Huzaifah said...

ada pulak alat utk kncing berdiri... dunia ohh dunia...haha

Simpleblanklife said...

hahaha pelik2 skang ni ada. jap lagi adalah alat kencing sambil berlari lak. tggu jela. tak dari Amerika, dari jepun...hahahaha

kaizen said...

oh! TIDAKKKK

fairuz said...

aku dah tau alat tu wujud lame dah... demm la sape2 yg kencing berdiri ni! hahahaa kan dah kene demmm ngan aku

Simpleblanklife said...

hahaha fairuz, memang dah lama dah aku tengok tarikh dia baru tadi. haha Tapi baru aku jumpe...haha aduh, aku terasa kena dem lak. :D

aisyah said...

owh sgt tidak sopan la mereka ni...
hhuhuhuh

aniss said...

okay ini memang kotor. haha

Simpleblanklife said...

haha baisalah tu...susah nak tgk diorang sopan! hahaha :P

Simpleblanklife said...

anis, kenapa? kau jangan nak berangan ko nak try wat camtuh...kena terajang dgn en.kekasih hati kang..hahahaha dia siap sumpah kau jadi dvd player kang...haha :D

Si DauN CeRi said...

kencing berdiri??? urghhh kalau org bayar 50 ringgit pon sy tak nak buat kowt. kotor. kotor. dan kotor. ha3

aniss said...

haha acegila lah aku nak buat macam tu. eh kal kau jgn buat mcm tu pulak. tak manis utk lesbo. aik aik? haha

Simpleblanklife said...

haha daun ceri! kalau ada orang suruh tu, terajang je ok...kah3....:D

Simpleblanklife said...

ok niss...i janji, i tak kan wat camtu ok...u pun jgn try2 ok....hahahaha GILA KAU!! aku lakilah!! haha

Alin said...

slm,hahaha takde koje depa semua nie. hahah. adehh segan woo tgk gmbr yg lagi satu tu. haha dlm ayt nie byk sgt OK nye. hehe. jgn mrh r. cuma bgtahu je =P

Simpleblanklife said...

aku memang menghadapi penyakit perkataan OK dari dahulu lagi. kalau ko borak dengan aku pun, perkataan ok itu akan timbul.hahahaha aku tak taw nak elak camne...nanti aku usahakan untuk mengurangkan perkataan keramat itu ok!! hahahaha

jgn risau, aku orang yang ayu..Auwww...tak kan marah2..keh3

mazura manru said...

(=_=)" otak da ting tong~

Simpleblanklife said...

hahaha banyak sangat study tuh....bawak2 la berehat cket...ptg ni g McD sana ok....hahahaha

fatin_mira said...

haha adeh Tuhan dh suruh pompuan kencing duduk dieoarg nk berdiri pulak,mengong la. huhu biarkan aku dgn caraku sendiri,muahahhaha :P

Simpleblanklife said...

hahahah bagus, ko jgn try lak tin oii!! pakwe ko pun terajang ko kalau ko wat camtuh kang...hahaha :P

ummu najwa ladzim said...

Wah.

Simpleblanklife said...

apa yang wah sayangku? HAHAHA kau nak test? aku belikan meh...HAHAHA

Nissa Sashaverell said...

bab2 kencing berdiri ni hanya tuan punya badan saje yg tau. pompuan memang kena kencing mencangkung. tapi dlm toilet tu kita xtau. time tgh mandi tu kot ade yg kencing berdiri. senang sebab xde pakaian. ape2 pun kencing berdiri ni memang tak elok.