Pages

Saturday, April 16, 2011

Bosan, Header dan Budak

Hye semua yang sudi baca! ( nada jambu ). Ok, gurau je ok. Rilek, jangan marah - marah aku atau gua. Aku orang baik - baik saja. Aku bosan petang ni. Sebab tu muncul entry ni. Korang bosan tak petang ni? lantak p la...haha gurau.

Apa boleh buat bosan - bosan ni? Macam - macam benda yang kau sendiri jarang buat. Main photoshop ialah benda aku buat petang ni. Nampak header cabuk berhabuk aku tu? berserabut macam otak aku nak ngadap exam skarang ni. Berterabur macam tulah buku - buku atas meja aku. Err...tak ada gadis yang sudi kemaskan?

Menarik kalau ada orang nak kemaskan kan. JANGAN HARAPLA KAL!! Aku terdengar suara tu mengganggu. Ok, nak ada orang kemaskan semua, blaja kena rajin, kerja kena kuat, baru boleh bayor gaji ORANG GAJI ye. Aku tahu korang setuju.

Aku baru ngadap blog SARKASIS sebab ada update kan. Dah memang aku tunggu hari - hari sebab kadang ada benda yang stylo keluar dari situ. yang aku tertarik ni pasal ROKOK. Haha ketawa aku baca sebab aku pernah kena macam tu gak la dengan budak sekolah. Baik budaknya. Cuma isu dia sedikit lain.

Ok, aku tak nak cerita pasal kisah aku dilanggar oleh budak tu tentang rokok tapi aku nak cerita karya si bazoola sarkasis punya entry daa...

Isu dia : " iklan bersepah pasal rokok, tapi dalam Al-Quran, buku sekolah agama dan dalam kepala je kite simpan bahawa tak pakai tudung tu dosa besar. kenapa ek?sebab tadi saya belajar tajuk aurat kat sekolah. cikgu ada kata pasal ilmu ni tak disampaikan. kenapa ek? "




Korang ada idea nak jawab? Aku dah terdiam dah ni. (sambil nyalakan winston lagi ). Fuuuh, terdiam....haha kelakar penuh makna.


Eh, LU TAK BACA LAGI KE BLOG AKU MENTION TADI? Errr....kalau nak baca, nasihatku, lapangkan minda, tenangkan hati. Baru enjoy..keh3.




----> Ini entry kat dalam sarkasis tu.

4 comments:

hanisa sabrina said...

hho . tengah baca pasal rokok pn boleh menghisap rokok lagi.HEHEKK


aku suka tengok header kau . artistik dn sgt bergaya !

dan kacak .HAHAHa

Simpleblanklife said...

hahaha poyo sesangat ye ayat kau si hakuna sabrina...orang dah nak g interview kan...keh3...

Syuh, kuar dari malaysia pat..syuh2...haha suka la tuh!! :D

fairuz said...

tak suke perokok. sekian.

Simpleblanklife said...

haha thanx fairuz. samalah kita. saya juga benci rokok walau hari2 saya hisap. entahlah