Pages

Thursday, February 17, 2011

MY HERO

di tag oleh gadis hebat!   MIZ HANISA SABRINA! haha contest ni dianjurkan oleh brader anuar zain. eh, silap, brader ISAMUDDIN! haha. ok, cukup stylo ye. berkenaan siapa HERO saya? senang je contest ni. siapa hero kau kawan? aku cuba la nak join gak. eh, da joinla lak. maaf.

blog brader DIN (penganjur ni) memang kacakla gak.Johorean tuh, memang kacak! (aku nak gak). tapi seriusla, walau ada lagu, tapi lagu dia cool, slow je...aku x rasa annoying pun. anuar tuh bai! Hero gadis malaya tu! haha. .... g r usya blog dia! x rugi dowh!

siapa HERO saya? iskh, malu la nak cakap. tapi brader din ni mintak, mmg wa bagi jela. kah3. thanx n setinggi - tinggi penghargaan untuk beliaulah! wa sayang lu brader! :P

hero saya?


peh, ben 10!! bukanlah!! ini feveret aku je dulu muda - muda. dia sgt stylo tapi x cukupla nak jadi seorang hero dalam hati saya ni haa...
maaf encik ben. :)


apa benda ni lak jadi hero..arghh!!! 
"gajah, gajah, gajah......"
kah3

aku nak cakap aku orang kluang, johor. tapi kluang man bukanlah aku. aku xley nak silat n aku bukan orang wad gila!! hahahaha




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

jadi, siapa hero aku yang sebenarnya? hmm........................................
setelah ku kira, tolak campur darab n kamirkan, inilah dia.....


pergh!!! hensem kan mak aku?
kacak, bergaya, ayu, cun, baik, canteek, semua adelah!
x caya? serius ni dowh!
aku cakap jujur ni....
yang kanan tu mak aku.(mestila kan)
yang kiri tu watak sampingan je. adik aku paling bongsu. 
mak aku mmg hebat.

SEBAB KENAPA AKU PILIH DIA?

~ Sebab dia sentiasa ada ketika aku berjaya mahupun gagal ~

ok, terima kasih untuk brader DIN sekali lagi kerana menganjurkan contest yang stylo nih. sayang ko lah! (bodek)
tarikh tutup : 28 FEB ni. xkan taun pan lak.
haha entry pagi ni ok!!


mari mengeTAG :





9 comments:

sicKo^ said...

ler.. aku ingat mula2 , memang ben10 hero ko..

hanisa sabrina said...

wahhh.tutop mata.
gajah gajah gajah nak lari !!]hahaha

thank you ah teman ak join contest
mak kau memang hensem gilakk ah
:P

Mr Daha said...

Ben 10 best wooo... ha3.. :D


Latest Entry Wajib Baca:
Tips dan Cara Membuat Backlink"

Simpleblanklife said...

hahahaha bukanlah sicko! kartun muda2 dulu je...:P

hanisa! jgn lari! saya bukan budak leceh!(lucah)
kah3....sinchan sgt stylo....wah, mak aku mmg kachak! :P

daha! thanx! ok2...wa baca lorh...:P

HaKim is MiKaH said...

tag aku pulak..hahah

Ibnu isa said...

kalau betol ben 10 hero anda td. otomatik menang oowww.. thanks coz join my contest..

Simpleblanklife said...

hahaha iskh, kecewa aku x letak ben10...kah3...ala, saje test2 je....ni first kontest aku join tuh...hahahaha
support kawan2....

supersaraa said...

haha.gudluck eh contest nie!

Simpleblanklife said...

hahaha thanx kawan!! :P