Pages

Wednesday, June 22, 2011

#WW 3

#WW-3


Expect the unexpected




OLD picture taken in Negeri Sembilan Matriculation College.




Camera error? maybe. :P

36 comments:

misz FaTiN said...

is it true?.. ish,, macam takut je.. huhu

Simpleblanklife said...

hahaha aku xbrani nak cakap ape. tapi mmg ade ramai malam tuh n aku seriusly xnampak orang lalu selepas aku amek gambar tuh. xpecaya pun xpe. cuma ade bayang2 je yg wat aku musykil. tapi......entahla. Allah je yg tahu....:)

::contengan hati::)) said...

memang tak lah nak duduk sorang2 kat situ ;)

haikalblank said...

HAHA tryla tengok dekat2 apa rupa....tapi gambar pecah.kecewa aku. HAHA

Along Usop said...

erkk....


kepala??.... aaaaaa

haikalblank said...

aku pun tak jumpa kepala dia..HAHA tangan macam pegang bayi...malam tu satu aras aku semua tidow awal...HAHAHA

munira sajuti said...

ape yang dorang nampak, aku tak nampak ni? aku dah 4 mata woyy. jangan bagi aku tambah lagi 17mata.

haikalblank said...

'Orang' bawah lampu jalan tu...yang lampu jalan kanan sekali...heemmmm...

munira sajuti said...

ohh. ko tahu betapa jujur nya aku, ingatkan itu adalah kau. HAHAHA

iniialahaku said...

errr....ni dah jadi scary wednesday ni...haish...ni aku nak bantah ni WW ni..hahaha..:p

gambar clear xda ke???zoom pecah ma...

haikalblank said...

haha aku tak ada perut sekecik tu munira...HAHAHA

haikalblank said...

sori bro! gambar N73 je...tak boleh trang dah..aku zoom pun pecah maa...sabo jela...

*dah kurang seram dia...haha

Si DauN CeRi said...

KMNS ke?? ehh tu matriks ai lahh.. haha rindu gile suasana kat matrik. nak2 time pagi. cantik lagi nyaman. dan makanan kat kafe yg mantapp!! nyummm!

haikalblank said...

hahaha aku 2 tahun kat KMNS. 2008,2009...

cafe D aku minat...kalau nak usya awek, g cafe A hahaha

nishiyanisha said...

-TIADA KENA MENGENA.COM-

''*Lu Komen, Wa senang ati melayan lu punya entry walau tak ada orang nak baca. Aku memang suka baca blog gadis bila pepagi buta. (carik feel nak tidur)''

komen gua :: PATUTLAH~

haikalblank said...

HAHAHAHA peh, ko orang first perasan ayat tuh. cibet. HAHAHA

Mejuez said...

menda tuh?? hantu ke? mak timah balik oversea ke? :D

missunguviolet said...

uwaaaa ! taknak tengok . takut ! dah ler tinggal sorang ni . uishhhh ! idop nogori den ! :P

nishiyanisha said...

gua ni tajam pemerhatiannya. Hahahar. *bangga gila*. Terharu tak? Terharu tak?

amirfazwan said...

pak gad!!!

Hanim Mahali said...

kenapa ramai yang nampak apa yang aku memang tak nampak... -_-

haikalblank said...

hahaha huish, gambar lama dah ni...hantu ni dah arwah dah aku rasa sebb penyakit tua...HAHA

mejuez, bukan balik oversea, tapi menterbalikkan aku. :D

amir fazwan, aku rasa pakgad ada uniform barulah kot..baju labuh...HAHA

anim! sabar - sabar...rezeki tu kadang2 berlainan....:P

fairuz said...

aku pernah jalan sorang2 dari block a ke block c. mase tu pukul 1 pagi. betapa beraninye mase tu. tertido bilik kawan puncanya. haha

haikalblank said...

HAHA aku dulu dari c5 ke b3...sumpah seram. sekali je aku macam tuh. dan alasan aku sama dengan kau. HAHA

sorang2 jalan, lalu tengah jalan. tak berani lalu ikut susur gajah tuh...(malu seyh gua laki penakut)

sueRAFE said...

kakak sy matrik dekat situ dulu

haikalblank said...

owh..bosan duk situ..tapi akak ko mesti rindukannya... HAHA

Nadya O'Conner said...

salam singgah nak bagi komen..ai yak..seram jer tengok pic ini..:)

huhu..:)ツ MISS NADYA PUNYER BLOG ツ

haikalblank said...

hahaha yela ko tuh nadya oii!

Akim Iqbal said...

:)

UNA budak BAEQ said...

ufo la tuh .
cari makan .
=.=

haikalblank said...

akim...:)

Una, aku rasa itu qocha sedang carik makan...HAHA

shalina samsudin said...

hantuuuuu ! LARIIIIII ! HAHA

haikalblank said...

HAHA jangan lari..rileks dan tenang membaca ayat2 suci....HEHE

ღ p!nk veLvet ღ said...

jenuh dok pikir pic hape ni ... da bace komen ... lega sbb ta zoom pic tuh or nmpaq pape, hahaha~

Cik Domo said...

cahaya lampu tu parallel lah!
(jauhkan mood seram..haha)

Latest Entry: Wordless Wednesday #1

haikalblank said...

pinky velvette!! haha tak da nampak pape pun, jangan risau...keh3...


Miz DOMO! haha itu camera error je tuh...embun je tuh...HAHA