Pages

Sunday, February 20, 2011

Aku dan Blog KU

102 Follower malam nih! haha tidak pernah ku jangka sepanjang aku menulis blog nih. ye, aku orang baru. memangla teruja.haha lantakla orang nak cakap ape. tapi aku sangat sayang mereka yang menghargai blog aku dengan follow-an mereka. sebab blog aku ni biasa2 je...eh, bukan biasa, lebih rendah lagi. ( bujet2 merendah diri ). tapi ia betul kan?? :D

ini header aku. kah3 buruk!


malam ni aku nak menulis tentang blog aku sendiri. aku mula menulis di dalam blog ini setahun yang lepas. tapi x pernah nak promote ape semua. ia sekadar suka - suka dan follower pun takat 12 orang. semua membe - membe aku sahaja. aku sekadar menulis isi hati aku terhadap dunia aku sendiri. pelajaran, percintaan, keluarga. takat itu je. nama pun blog personal kan......haha

baru genap sebulan aku mula aktif dalam menjadi BLOGGER ni. apa faedahnya? BANYAK ok! aku lebih bahagia dalam bercerita kerana tiada siapa kenal siapa aku. aku lebih senang berborak kosong pada mereka yang sudi. aku boleh berinteraksi dengan dunia mereka yang juga menulis. ia perasaan yang HEBAT ok.
tak pernah ku sangka begini rupanya.

ada banyak informasi baru ku dapat, ku kaji, ku dengar. aku lebih bersifat terbuka dalam perbincangan sesama manusia di alam internet. berjumpa teman baru yang sporting dan cool! bagus bukan? hahaha

sekarang, blog ini masih juga berkisar isi hati aku, cuma tema nya lebih besar. kepada masyarakat dan dunia mungkin. haha walaupun kebanyakannya mengarut sahaja. mengarut sahaja. eh, tertulis 2 kali lak. (sinis)

ala, malam ni xde ape aku nak komen, just aku memang sayang semua blogger yang support blog aku ni. sampai lebih seratus dah. memang x ku sangka lah. dan ramai yang menjenguk dari blog  Brader Ben. segmen dia wat tu memang membantula... cool la dia tu. thanx taw Brader!!




nak berkenalan? komenla kat entry nih! kah3....( mencapub )

mengakhiri post ni dengan :

" aku sangat sayangkan kamu semua!!! " ikhlas dari sedalam - dalam hati. terima kasih semua.:)


senyuman menggelikan dari aku...kah3....

8 comments:

r-5 said...

wah bro tahniah~!! aku suka baca blog ko. selalu nice en3 tapi sejak kebelakangan ini aku busy. bus-busy sekali. jadi hari ini aku mengahadirkan dirike log ini. hehe. tahniah and aal the best!

Simpleblanklife said...

peh, ko orang first dowh puji seikhlas ini. aku dapat rasakannya...hahahaha trimas kawan!! biasalah bz...aku pun mggu pan pnuh test woo....berat2...

mardeyna said...

wah..!senyuman anda..hm..saya speechless okay..:)

Simpleblanklife said...

kah3....ini gambar joke sahaja ok...kah3 perli kau ye....hahahaha

hanisa sabrina said...

alah,senyum mcm tu bajet cute dr aku la tu!!
wekkk
hahaha

Simpleblanklife said...

ouch!! aku taw ko mengakuinya, tapi malu mengatakannya....kah3....

mardeyna said...

oohh..aku x perli..aku cuma specchless je..tu je..sila jgn salah faham..:)

tapi serius aku suka tgk senyuman kau ni..:D

Simpleblanklife said...

hahaha sengal ko mardeyna oi! kah3...pape pun thanx ye! aku senyum ikhlas tuh!! hahahaha